Not known Facts About prefabrik ev

Wiki Article

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Kısa süre içinde büyük ve çoklu yapılar tasarlamanıza olanak sağlayan bu yapılar konforlu bir kullanım sunar. Bunun yanı sıra bu hazır yapılar, şehir içinde, okullarda ve website alanlarında güvenlik kabini olarak da kullanılabilir. Taksi durağı, satış ofisi ve büfe gibi birçAlright amaçla kullanabilen bu yapılar halka açık alanlarda ve sosyal tesislerde WC olarak da kullanılabilir. Sıklıkla ev yapıları olarak da kullanılan prefabrik ev dublex ve tek katlı seçenekleri ile konforlu ve fonksiyonel bir kullanım sunar.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

The Buyer must contact the Mira Help workforce inside 20 days once the item is sent. Delivery and managing costs from the initial buy, including VAT or other customs costs, prefabrik ev modelleri are non-refundable. If the client requests a compensated return label, the corporation will deduct 15% in the merchandise’s initial cost (readily available for the US only). For non-US orders, the client is to blame for delivery again the item. Remember to Observe: The corporation can not accept product or service returns determined by the following: If it has been twenty times earlier the merchandise’s delivery.

You're using a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to an easier version to supply you with the prefabrik ev fiyatları best practical experience.

Zeminin uygun olmasına, alanın coğrafi koşullarına, ne kadar beton kullanılacağına ve diğer malzemelerin ne kadar kullanılacağı tespit edilerek, prefabrik evler yapılır.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi prefabrik ev fiyatları projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul prefabrik ev fiyatları ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

It appears like you were being misusing this function by heading far https://miraprefabrik.com/ too fast. You’ve been quickly blocked from using it.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

You're employing a browser that isn't supported by Fb, so we've redirected you to an easier Edition to provde the ideal expertise.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Report this wiki page